Navigácia

  • Meranie

    Meranie

    Žiaci 1. triedy si dnes vyskúšali, ako kedysi ľudia merali, keď ešte nepoznali meter a centimeter. Pomáhali si palcami, dlaňami, lakťami a stopami. 

  • Dôležitý oznam - riaditeľské voľno

    Dôležitý oznam - riaditeľské voľno
  • Kynológ a pes Ďurko

    Kynológ a pes Ďurko

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Kynológ a pes Ďurko .

    Dnes sa žiaci zoznámili s kynológom Michalom a jeho psom Ďurkom. Predviedol nám poslušnosť psa, ukázal ako pes reaguje na povely, povedal nám, čo všetko dokáže, na akých aktivitách a udalostiach sa zúčastňuje a nechýbali ani fotografie z jeho výcviku a života.

  • Vesmír očami detí - výtvarná súťaž

    Vesmír očami detí - výtvarná súťaž

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vesmír očami detí - výtvarná súťaž .

    Žiaci a deti zo Súkromnej základnej umeleckej školy, ktorá pôsobí na našej škole sa zapojili do výtvarnej súťaže Vesmír očami detí. Z veľkého množstva kvalitných prác, ktoré boli do súťaže zaslané, postúpili do celoslovenského kola práce žiakov Adam Jarcovjak, Dominik Jarcovjak, Simonka Uhrová a Stanko Pikna. Ocenenie si prevzali vo Vlastivednom múzeu v Hlohovci. Pri tejto príležitosti bola prvýkrát udelená cena riaditeľa Hvezdárne a planetária M.R.Štefánika v Hlohovci a túto cenu získali všetky práce detí z našej materskej školy. Do súťaže boli zaslané práce detí Karin Slatinovej, Zuzky Slezákovej, Tomáška Mikuláška, Olívie Licher, Hanky Pavlačičovej, Ninky Lengyelovej, Natálky Hlavenkovej, Magdušky Džurbovej, Miušky Polákovej a Lívinky Ballúchovej. Všetkým zúčastneným ďakujeme za peknú reprezentáciu našej školy.

  • Pozdrav pre partnerskú školu v ČR

    Pozdrav pre partnerskú školu v ČR

    Pri príležitosti Dňa Zeme žiaci 6. ročníka vyrobili pozdravy pre našu partnerskú školu ZŠ Vedrovice v ČR, s ktorou v rámci projektu e-twinning komunikujeme po anglicky. Takto sme spojili vyučovanie techniky a anglického jazyka. 

  • Žiaci dobrovoľníkmi Dňa narcisov

    Žiaci dobrovoľníkmi Dňa narcisov

    Deň narcisov 2024 - naši žiaci sa stali dobrovoľníkmi a v našej obci pomáhali uskutočniť zbierku na pomoc ľuďom, trpiacim zákernou chorobou. Podarilo sa vyzbierať krásnych 418,30 €. Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli do zbierky.

  • Druháci písali list

    Druháci písali list

    Druháci sa učili písať listy, preto navštívili poštu, kde nám p. Mikulášková ochotne ukázala a vysvetlila, kam naše listy pocestujú a kedy dorazia do cieľa.

  • Deň narcisov 2024

    Deň narcisov 2024

    Milí rodičia a priatelia našej školy,
     

    Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov aj vďaka známej zbierke Deň narcisov, ktorá sa bude konať i prostredníctvom dobrovoľníkov z našej školy už tento štvrtok - 18. apríla. V tento deň, pripnutím kvietku narcisu, môžeme vyjadriť spolupatričnosť onkologickým pacientom a dobrovoľne ich finančne podporiť.

    Viac o možnostiach prispenia ako i konkrétnej pomoci onkologickým pacientom, ktoré realizuje Liga proti rakovine nájdete na www.dennarcisov.sk

    Na Slovensku ich totiž ročne pribúda približne 40 000 a každý z nás pozná niekoho, koho zasiahlo toto náročné ochorenie.

    Ďakujeme za vašu spolupatričnosť a podporu.

  • Vyhodnotenie jarného zberu papiera

    Vyhodnotenie jarného zberu papiera

    Poďakovanie patrí aj žiakom, ktorí pomáhali pri zbere vážiť a odnášať papier do kontajnera: Patrik Výborný, Marek Ľubomír Kardoš, Kristián Binek , Samuel Lapčík, Filip Smetka. 

  • Pytagoriáda

    Pytagoriáda

    Dňa 9. 4. 2024 sa žiaci Martin Micheler, Alexej Klas, Michal Szabo, Ema Mikulášková a Jakub Šebesta zúčastnili okresného kola PYTAGORIÁDY v Malackách na ZŠ Záhorácka. Bolo potrebné vypočítať minimálne  10 príkladov z 15 počas 60 minút. Úspešným riešiteľom sa stal Martin Micheler. Srdečne blahoželáme a všetkým zúčastneným žiakom ďakujeme za reprezentáciu školy. 

  • Planetárium

    Planetárium

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Planetárium .

    Žiaci štvrtej triedy absolvovali exkurziu v Planetáriu v Hlohovci.

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Návšteva predškolákov

    Návšteva predškolákov

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Návšteva predškolákov.

    Dňa 5.4. prišli pozrieť do "veľkej" školy naši predškoláci z materskej školy. Deti boli zvedavé, ako to v škole vyzerá a ako to tu "beží". Tešíme sa na všetkých predškolákov na zápise do prvého ročníka dňa 12.4.2024. :-)

  • Jarný zber papiera

    Jarný zber papiera
  • Školské maratónske hry - finále

    Školské maratónske hry - finále

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Školské maratónske hry - finále .

    Finále Školských maratónskych hier bolo v Bratislave v Dome športu aj v podaní nášho družstva, ktoré sa medzi najlepších 27 škôl Bratislavskej župy prebojovalo ešte v januári. V silnej konkurencii aj viacerých športových škôl sme na stupeň víťazov síce nedosiahli, ale bojovali sme statočne. Šikovnosť, obratnosť, výbušnosť, presnosť a k tomu tímový duch zdobil tím našej školy v zložení: Emka Mikuláškova, Daška Trokhymenko, Miško Szabo, Kiko Korenic a Viki Vincek. Dresy Vysokej pri Morave si v Bratislave už budú pamätať. Skvelá reklama. Ďakujeme, decká!

  • Plán práce - apríl 2024

    Plán práce - apríl 2024
  • Exkurzia v Univerzitnej knižnici Bratislava

    Exkurzia v Univerzitnej knižnici Bratislava

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia v Univerzitnej knižnici Bratislava.

    Žiaci ôsmej a deviatej triedy sa zúčastnili pri príležitosti Mesiaca kníh exkurzie v Univerzitnej knižnici Bratislava.

  • Veľkonočné prázdniny

    Veľkonočné prázdniny
  • Deň vody

    Deň vody

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň vody.

    Deň vody 22.3. sme robili so žiakmi aktivity, týkajúce sa vody. Žiaci pozerali videá o znečisťovaní vody, robili kvíz o vode, zapojili sa do súťaže vo vyzdobovaní fľaše. Do súťaže sa zapojili hlavne žiaci 1. stupňa a deviataci vyrobili funkčný model mlynského kolesa. Súťaž sme s odbornými porotcami (žiaci 8. triedy) vyhodnotili a tu sú výsledky v poradí 1. miesto, 2. miesto a 3. miesto: 1.trieda: Šimon Ogorek, Zuzana Gjabelová, Dominik Fošnár 2.trieda: Marián Džurba, Tamara Tokošová, Timea Krupanová 3.trieda: Tomáš Jursa, Lara Drobiličová, Alex Klas 4.trieda: Max Polák, Timea Hulínová, Martin Petrinec 5.trieda: Veronika Paliková, Veronika Vaneková, Matúš Král 6.trieda: Adriana Izabela Nízka Všetci si už len oddýchneme pri pohári čistej vody. Výhercovia súťaže o najkrajšie vyzdobenú fľašu dostávali milé ceny. Všetkým chceme ešte raz poďakovať, fľaše všetkých boli krásne.

  • Programovanie s piatakmi trochu inak

    Programovanie s piatakmi trochu inak
strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou
    Hlavná 37
  • +421 02 65967 126 (tajomníčka, zborovňa)
    0911 247 934 (riaditeľ školy)
    0901 706 169 (zástupkyňa RŠ pre ZŠ)

Fotogaléria